Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا در خصوص آخرین آمار مراجعه هموطنان به مراکز تعویض پلاک در سراسر کشور اظهار داشت: تاکنون ۶۰۰ هزار نفر از متقاضیان شماره‌گذاری و تعویض پلاک خودرو از طریق «نوبت‌دهی اینترنتی» خدمات مربوطه را دریافت کرده‌اند.

به گزارش فارس، رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا با بیان این مطلب که سامانه نوبت‌دهی اینترنتی رسماً توسط فرمانده ناجا در هفته نیروی انتظامی افتتاح شد، به رضایتمندی مردم از اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط کرونا و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی با راه اندازی و به کارگیری از سامانه اینترنتی توانسته‌ایم هم تعداد مراجعان به این مراکز را مدیریت کرده و هم از معطلی افراد بکاهیم؛ ضمن آنکه فاصله گذاری و پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی نیز در این مراکز کاملا رعایت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: متقاضیان برای گرفتن نوبت اینترنتی باید به سامانه پلیس راهور ۱۲۰ مراجعه کرده و با ورود به لینک نوبت‌دهی اینترنتی، بازه زمانی مدنظر خود را ثبت کنند؛ در هنگام ثبت نوبت مدارکی که برای تعویض پلاک لازم است به کاربر اعلام می‌شود؛ لازم است متقاضیان در هنگام مراجعه به مراکز تعویض پلاک حتماً مدارک لازم را داشته باشند.

سرهنگ محمدی به متقاضیان اعلام کرد که حتماً در بازه زمانی رزروشده به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند؛ نه زودتر و نه دیرتر؛ اگر زودتر بیایند معطل شده و اگر دیرتر مراجعه کنند نوبتشان را از دست می‌دهند.

وی اضافه کرد: مسأله مهم دیگری که در نوبت‌دهی اینترنتی با آن مواجه هستیم عدم مراجعه افراد در زمان‌های رزروشده است؛ افراد دقت کنند که اگر در بازه مشخص نمی‌توانند مراجعه کنند حتماً نوبت را کنسل کنند تا فرد دیگری بتواند از آن نوبت استفاده کند و مدت زمان رزروشده خالی نماند.

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: هم اکنون در سراسر کشور کار تعویض پلاک و شماره‌گذاری وسایل نقلیه اعم از خودروی سواری، موتورسیکلت و وسایل نقلیه سنگین به واسطه نوبت‌دهی اینترنتی امکان پذیر است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: تعویض پلاک خودرو پلیس راهور ناجا تعویض پلاک صراط نوبت دهی اینترنتی شماره گذاری پلیس راهور تعویض پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۳۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خط راه آهن در منطقه ۱۷ شهری تهران در سال‌های گذشته به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، تصریح کرد: بعد از این عملیات چندین موضوع مورد تاکید قرار گرفت از جمله این موضوعات، ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران بود که بر رعایت آنها تأکید شد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده رو‌ها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظر‌هایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وی افزود: هم‌اکنون پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم اکنون منتظر تایید هیأت وزیران است که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می‌شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • مخدوش کردن پلاک موتور جرم است
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • تایید نهایی ۵۷۲ نفر متقاضی طرح نهضت ملی مسکن در اردل
  • کارنامه اولیه کنکور در نیمه مرداد منتشر می‌شود